VORES KERNEYDELSER
tilpasset dine behov

Fra trykkeri til print service leverandør

Hos Jørn Thomsen Elbo A/S har vi traditionelt udviklet og produceret dokumenter på papir. Det gør vi stadig.

I dag har vi dog også tilføjet gode erfaringer med udgivelse via en række andre, elektroniske medier og kommunikationskanaler. Det giver vores kunder alle muligheder for at ramme de relevante målgrupper med de medier, der er modtagernes foretrukne. Resultatet? Målrettet og effektiv kommunikation.

De tre kerneydelsesområder vi arbejder inden for er: Grafisk produktion, magasiner og tidsskrifter samt phama artwork til medicinalbranchen.

Grafisk produktion

I vores hverdag bestræber vi os på at være på forkant med teknologien, så vi har de mest optimale og relevante værktøjer til rådighed i vores produktion.

Vi arbejder derfor med IT-løsninger, der kommunikerer med jeres ERP- og bestillingssystemer. Derudover sikrer vores forskellige IT-værktøjer et godt flow mellem bestilling, produktion og levering, da der opnås vellykket kommunikation mellem os og systemerne, hvilket fordrer et effektivt og målrettet produktionsarbejde.

Vi tilbyder:

 • Inhouse produktion: Offset og digital- tryk og print, bøger, alle typer af foldere, brochurer og kataloger, storformat til tryk af plakater- og udstillingsmateriale
 • Efterbehandling: Prepress, foliering og klargøring, hæftning og wire-o indbinding, sadelsyet/soft- eller hardcover, perfect bind/spiralering
 • Lager: Opbevaring af tryksager
 • Logistik services: Pakning, adressering og distribution worldwide

Magasiner og tidsskrifter

Vi arbejder til dagligt med over 100 magasin- og tidsskrifttitler og har derigennem stor erfaring og kendskab til området. Vi ved derfor også at magasin- og tidsskriftproduktion kan være en tidskævende og indviklet proces. Derfor har vi udviklet et redskab, Infolink, der effektiviserer og forenkler magasinproduktionen.

Infolink er vores online og redaktionelle magasinværktøj, som giver redaktionen mulighed for løbende at uploade artikler, billeder og annoncer til systemet, så forløbet omkring magasinets tilblivelse bliver så fleksibel så mulig for alle involverede parter.

Infolink kan ligeledes ajourføre redaktionen med hvordan indhold og sider i magasinet disponeres, hvilket skaber en overskuelig og struktureret arbejdsproces for alle. Resultatet er bedre samarbejde mellem kunde og leverandør, da alle kan følge med i magasinets struktur.

Ingen besværlige korrekturgange

For at gøre korrekturarbejdet nemmere anvender vi et webbaseret korrekturværktøj, der giver jer mulighed for løbende at læse korrektur på magasinet. I vores koncept med magasinproduktion tilbyder vi at hjælpe jer med hele produktionsprocessen, så det at skabe et magasin bliver overskueligt, nemt og effektivt. Derfor er vi med hele vejen fra første redaktionsmøde til magasinet leveres hos slutkunden.

Vi tilbyder:

 • Redaktørværktøj: Infolink, billede- og artikeldatabase, webbaseret korrekturværktøj
 • Designoptimering: Magasingrafikere, redaktionel sparring, online versionering
 • Distribution: Logistik, pakning, forsendelse
 • Efterbehandling: Foliering, indstik, sampling
 • Rådgivning: Produktionsplan, distribution, materialevalg, kommercielle muligheder
 • Produktion og planlægning: Billeddatabase, full inhouse produktion, medieformidling/annoncesalg.

Pharma artwork

Inden for det specialiserede felt arbejder vi hårdt for at skabe fejlfri artwork til produktion af packaging materiale til medicinalindustrien.Vi prioriterer højt at lytte til og imødekomme vores kunders specifikke behov, og arbejder derfor altid i tæt samarbejde med vores nøglekunder for at skabe produkter, der forbedrer effektiviteten, minimere time to market og skabe gode resultater.

Artwork procedurer

I vores arbejde med pharma artwork tager vi altid udgangspunkt i specifikke procedurer og designmanualer. Dét gør vi med et ønske om at levere gode produkter, der er kompatible og lever op til GMP standard i henhold til kvalitetssikring og kvalitetskontrol før, under og efter produktets tilblivelse.

I vores grafiske artwork-afdeling sidder dygtige, veluddannede og erfarne grafiske designere, som er klar til at gå i gang med at arbejde med jeres materiale.

Vi tilbyder:

 • Æsker
 • Indlægssedler / brochurer
 • Blisterfolier
FSC-off-product_2021