DINE VÆRDIER
er vores værdier

Hos Jørn Thomsen Elbo A/S er virksomhedens værdier ikke blot smukke budskaber på et flot ark papir

De er mantraer som vi arbejder ud fra i det daglige. Det gælder internt og i dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores værdier baseres på følgende:

  • Troværdighed
  • Kundefokus – din succes er vores succes
  • Fleksibilitet
  • Hårdt arbejde – og et glimt i øjet

Vores værdier afspejles desuden i vores tilgang til at kvalitet og miljø, hvilket vi efterkommer gennem forskellige målrettede miljøcertificeringer som Svanemærket og FSC®-certificering som beskrives nedenfor:

Svanemærket

Er et anerkendt og myndighedsreguleret nordisk miljømærkning under Miljømærkning Danmark, der administreres af Miljømærkenævnet under Miljøstyrelsen. Mærkningen er et officielt bevis på virksomhedens miljøbestræbelser, der gennem skrappe og offentligt tilgængelige krav løbende kontrollerer trykkeriets og produkternes miljømæssige præstation. Det betyder, at mærkningen stiller krav til alle relevante trin af produktets tilblivelse.

Miljømærkningen indbefatter løbende uafhængig revision og stramning af kravene med afsæt i anerkendte, verificerbare livscyklusanalyser. Der stilles yderligere høje krav til kemikaliebrug til gavn for natur, miljø og mennesker.

https://www.ecolabel.dk/da/

FSC-off-product_2021

FSC®-certificering

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en global mærkningsordning til træ, der sikrer forbrugerne om at de produkter de køber stammer fra en ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Organisationen bygger på ti grundprincipper, hvilket betyder at alle FSC®-certificerede virksomheder verden over skal forholde sig til samme regler, så forbrugeren får det samme produkt uanset hvor det købes.

En FSC®-mærket tryksag sikrer forbrugeren, at der stilles krav til dokumentation af miljømæssigt, socialt og økonomisk forsvarligt og bæredygtigt skovbrug. Samt at træets livscyklus kan følges fra det fældes i skovbruget, videreførers og omdannes til det specifikke produkt.

Mærkningens bæredygtige profil støttes bl.a. af andre globale og grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

https://dk.fsc.org/dk-dk

ISO 14001:2015

ISO 14001 (International Organization for Standardization) er en international standart og et system for miljøledelse (Environmental Management System). Certificeringen specificerer systematisk de centrale krav som en organisation skal opfylde for at forbedre deres miljømæssige ydeevne som at identificere, monitorere og kontrollere deres miljøansvar fra et holistisk perspektiv for at bidrage til en mere bæredygtig produktion.

https://www.iso.org/iso-14001-environmental-management.html

ISO 9001:2015

Hos Jørn Thomsen Elbo A/S er vores kvalitet certificeret gennem ISO 9001, hvilket er en standart, der bidrager til at vores produkter og services gennemgående imødekommer kundernes krav og samtidig sikrer at vores kvalitet kontinuerligt forbedres.

ISO certificeringernes bliver løbende revideret og evalueret for at garantere at de forbliver relevante jævnfør markedet, kunder og miljø.

https://www.iso.org/iso-9001-quality-management.html

FSC-off-product_2021