KVALITET PÅ PAPIR
papir på kvaliteten

Høj service, god kvalitet og en løbende udvikling af en mere bæredygtig produktion

Jørn Thomsen Elbo A/S er en veletableret grafisk printvirksomhed med mere end 35 års branchekendskab. Vores primære kerneydelse er at producere og levere grafiske løsninger af høj kvalitet, men vi leverer også IT-løsninger og digitaliseringer tilpasset produktionen.

Vi fokuserer på høj service, kvalitet og at skabe en produktion, som går i en mere bæredygtig retning. Det betyder, at vi nedbringer miljø- og klimabelastning ud fra et livscyklusperspektiv, baseret på officielle og anerkendte metoder. Som et eksempel er genanvendelse en del af vores daglige praksis, da tryksagen er et cirkulært produkt, som anvendes igen og igen som ressource i nye produkter

Vi arbejder derfor altid målrettet for at opnå den rette miljøprofil og tilbyder igennem mærkninger og certificeringer en miljøcertificeret og sporbar produktion, der lever op til alle de stillede krav.

Jørn Thomsen Elbo A/S har været et Svanemærket trykkeri siden 2007. Vi er miljøcertificeret gennem en ISO 14001 og vores kvalitet er certificeret gennem en ISO 9001. Derudover er vi certificeret med FSC® Miljømærket for ansvarligt skovbrug og tilbyder FSC®-mærkning på din tryksag.

FSC-off-product_2021