Timing og tilrettelæggelse

For de fleste af vores kunder er timing og tilrettelæggelse, planlægning og klare aftaler ekstremt vigtigt. Derfor er vores arbejdsproces er struktureret på en måde, så vi har et klar overblik over tryksagens forskellige faser og kan tilbyde en logistik, der fungerer fra først til sidst.

Vi sørger for, at de enkelte arbejdsgange ligger som perler på en snor, så det færdige resultat lander som aftalt. Klar til brug. Klar til at give modtageren en oplevelse.

Undervejs kan der både være grafikere, trykkere, bogbindere og vores administrative medarbejdere med på din opgave. De sørger alle for, at den bliver bragt godt videre. Det handler om at få rette information til rette modtager, til aftalt tid og via det helt rigtige medie.

  • Vores centrale placering i trekantsområdet er grundlæggende for vores vellykkede distribution, som gør det muligt for os at levere vores varer hurtigt lokalt og globalt
  • Vi arbejder med mange forskellige kunder nationale som internationale inden for en række forskellige brancher og sektorer, private som offentlige
FSC-off-product_2021